BOOST MY LIFESTYLE

1/2

Gezondheid, vitaliteit en fitter worden zijn belangrijke begrippen geworden in onze samenleving. Mede door de coronacrisis zijn we meer bewust geworden van ons lichaam en hoe deze gezond en vitaal te krijgen of wel te behouden. 

Voor mij geld de verhouding 80% voeding, 20% beweging, 100% gedrag. 

 

Wat is boost my lifestyle?

In enkele woorden: Get fit the fun way! Samen gaan we werken aan een gezonde lifestyle die voor jou werkt en vol te houden is! Mijn visie op een gezonde lifestyle is dat dit de basis is van een vitaal en klachtenvrij leven. Een goede balans in onze voeding (zorgen dat je weer binnen krijgt wat je nodig hebt), voldoende beweging en de juiste kennis en handvaten in gezondheidsmanagement (gedrag) is de basis van wat wij nodig hebben. 

In het programma boost my lifestyle krijg jij de handvaten om een gezonde lifestyle te ontwikkelen!

Intake

De intake bevat een algehele fitcheck, waarbij jij inzicht krijgt in je huidige levensstijl, voedingspatroon en fysiek. Tevens kijk ik hoe ik jou het beste kan helpen, ongeacht de doelstelling. Bij Care4lijf vind ik het namelijk belangrijk om te weten waar jij tegenaan loopt! Uiteraard wordt er daarna gekeken naar wat je wilt bereiken, je doel. 

 

Het binnen krijgen van de juiste voedingstoffen en de hoeveelheid daarvan is ontzettend belangrijk! Vooral voor het behalen van je doelstelling natuurlijk. Naast fysieke doelstellingen draagt een juist voedingspatroon en leefstijl ook bij aan je mentale gezondheid. Bij stress, depressie of andere mentale gezondheidsklachten kan een goed gebalanseerd voedings- en leefstijlpatroon erg veel bijdragen!

 

 

 

 

 

 

 

Wat is inbegrepen bij "boost my lifestyle"?

- Uitgebreide intake

- Wekelijkse 1-op-1 meting, coaching en evaluatie

- Gepersonaliseerd voedingsschema

- Workoutschema's

- Shake- en maaltijdrecepten

- Fun, motivatie en resultaat!

 

ik ben er klaar voor, jij ook? Meld je dan vrijblijvend aan voor een fitcheck!

39EE1761-40ED-453E-B3AF-E4752E070C32_edi